News

Mødrehjælpen

Vi Tilbyder

Overskuddet fra Mødrehjælpens Genbrug og alle de dejlige donationer vi får, går til vores arbejde for enlige forældre, gravide og trængte børnefamilier i Viborgområdet.

Arrangementerne er kommet stille og roligt efterhånden som bankbogen og vores tid har tilladt at starte dem op. I årenes løb er det blevet til en del kerneområder, som vi er meget glade for at kunne tilbyde. Det er det, vi er gode til og kan klare lige nu…

Der er naturligvis andre ting, vi gerne ville forsøge os med og måske kommer det hen ad vejen.

Se mere under OM OS

cvcvcv

Tilmeldingsfrist for årets Sommerlejr er den 9. maj. Læs mere om denne skønne uge her på siden.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Den 27. juni 2021 tager vi på sommerudflugt til Djurs Sommerland.

Sidste frist for tilmelding er 9. maj. Tilmeld dig her på siden. Vi glæder os til en sjov og dejlig dag!

 

Tusind tak til Louise, som støtter vores arbejde med kr. 10,00, hver gang hun sælger en regnbue. Du kan finde Louises regnbuer på https://www.facebook.com/degladeregnbuer/ og https://instagram.com/degladeregnbuer?igshid=itdo3x6lwkkd.

En god gaveide til både små og store børn.

Hos Vin&Vin vil man gerne støtte lokale foreninger, og den nyeste ”krukke” i butikken er til støtte for Mødrehjælpens arbejde.

”Mødrehjælpen yder en stor indsats for at give sårbare familier gode oplevelser i forbindelse med bl.a. jul og fødselsdage. Det arbejde vil vi hos Vin&Vin gerne støtte, udtaler Nikolaj Bo Jørgensen.”
”Vi er i Mødrehjælpen glade for samarbejdet med Vin&Vin. Vi oplever et stigende behov for hjælp, og jo flere der støtter vores arbejde, jo flere kan vi hjælpe, udtaler Birgitte Eis”

Som kunde hos Vin&Vin er du med til at bestemme, hvor stor støtten skal være. Det gør du ved at lægge din bon i Mødrehjælpens ”krukke”. Af det samlede beløb doneres 10% til Mødrehjælpens arbejde.