Om os

Mødrehjælpen

Om os

Mødrehjælpens Lokalforening i Viborg blev stiftet i oktober 2004. Foreningen driver i dag en butik med genbrug til børn på adressen Sct. Mathias Gade 16. Driften af butikken klares af 50 frivillige, som alle ligger mange kræfter i at få skabt en attraktiv butik, der giver lyst til at handle hos os. Overskuddet fra butikken samt dononationer er nemlig det, der gør det muligt for os at yde hjælp til enlige forældre og familier. Vores butik er for alle, så vi håber, at du har lyst til at kigge ind.

Udover de frivillige i butikken har vi også et korps af frivillige, der er tilknyttet ”Den Rullende Kagemand”, som er en af vores faste aktiviteter. Dette korps er med til at give børn i vores nærområde en god fødselsdagsoplevelse.

Udover butikken og ”Den Rullende Kagemand” har vi i løbet af året travlt med at arrangere bl.a. sommerlejr, sommerudflugt, uddele julehjælp og babypakker. Du kan finde flere informationer om aktiviteterne her på hjemmesiden.

Mødrehjælpen

FANG OS HER:

Mødrehjælpens Lokalforening Viborg
Sct. Mathias Gade 16
8800 Viborg
Tlf. 57 67 27 49

Åbningstider:
Mandag – fredag 10-17.30
Lørdag 10-13

  footer-om.png

  Om Os

  Mødrehjælpens Lokalforening i Viborg blev stiftet i oktober 2004. Foreningen driver i dag en butik med genbrug til børn.
  footer-adresse.png

  Adresse

  Mødrehjælpens Lokalforening ViborgSct. Mathias Gade 168800 Viborg
  footer-kontakt.png

  Kontakt

  Åbningstider:Mandag – fredag: 10-17.30Lørdag: 10-13

  © 2018 Mødrehjælpen Viborg
  web by KATAPULT reklame